Гранулювання біомаси

ХОЧЕТЕ БУТИ ВПЕВНЕНИМИ У СПРАВНОСТІ СВОГО ОБЛАДНАННЯ – КУПУЙТЕ ГРАНУЛЯТОРИ У НАС!

Гранулювання біомаси

СИЛЬНИЙ ТА НАДІЙНИЙ ПАРТНЕР

Прес-гранулятор  
Продуктивністькг/год800-1200
Тип редуктораРемінний, 2-х ст.
Частота обертання матриціоб/хв150
Тип матриціОГМ-1,5
Потужність головного двигунакВт90
Потужність приводу змішувачакВт3,0
Габаритні розміри в горизонтальному і прямолінійному положенні, не більше: – довжина – ширина – висотамм мм мм2140 1771 1919
Масакг2850
Конвеєр стрічковий похилий 7,2  
Тип тягового елементаСтрічка ПВХ
Ширина тягового елементамм500
Частота обертання барабанівоб/хв56
Діаметр барабанівмм159
Довжина транспортуванням7,2
Продуктивність, щонайменшекг/год1500
Потужність приводукВт1,5
Масакг420

Гранулятор – основна частина обладнання, призначена для отримання гранул з біомаси шляхом продавлювання її пресуючими вальцями через радіальні отвори кільцевої матриці.

ПРИНЦИП РОБОТИ ПРЕС-ГРАНУЛЯТОРА ПОЛЯГАЄ В НАСТУПНОМУ:

Продукт рівномірно подається в змішувач, основне завдання якого є безперервне перемішування і зволоження сировини, а також примусова подачі суміші в камеру пресування гранулятора.

Конструктивно змішувач є горизонтальним циліндром з ввідним і вивідним патрубками, всередині якого в двох підшипниках обертається лопатева мішалка, яка приводиться в рух клинопасової передачею від електродвигуна.

Підготовлена суміш потрапляє в камеру пресування між кільцевою матрицею, що обертається, з горизонтальною віссю обертання і двома роликами, що обертаються всередині неї на нерухомих осях. Матриця рухається від електродвигуна. Одночасно за рахунок тертя обертаються пресуючі ролики. Обертовий момент від валу електродвигуна через двоступінчасту клинопасову передачу приводить у обертання вал-планшайбу з матрицею. Одночасно від контакту з сировиною, що знаходиться на внутрішній поверхні матриці, обертаються пресуючі ролики. Подана в камеру пресування сировина затягується між матрицею, що обертаються, і пресуючими роликами і продавлюється в радіальні отвори (фільєри) матриці, де під дією великого тиску формуються гранули. Видавлені з фільєр матриці гранули обламуються. Обламані гранули з кришки з підпресувальником направляються далі по технологічному процесу.

У конструкції передбачено запобіжні зрізні пальці. У разі перевантаження або заклинювання матриці, закріпленої на планшайбі з роликами, (при попаданні між ними стороннього тіла), зусилля, що зросло, зрізає запобіжні пальці, і нормально нерухома вісь разом з фланцем провертається.

Прес-гранулятор жорстко кріпиться (анкерним або іншим жорстким з’єднанням) у певному місці приміщення до основи (підлога приміщення, бетонна основа, металоконструкції тощо).

Гранулятори служать для виробництва паливних, кормових або інших видів гранул, які являють собою невеликі циліндри заданого діаметра (від 3 до 10мм) та довжини (5-50мм). Устаткування може застосовуватися в побутових умовах, на фермерських господарствах та промислових виробництвах. Гранулювання дозволяє приготувати комбікорми оптимальної рецептури, забезпечує введення рідких харчових добавок та медикаментів, що значно знижує можливість попадання в корм бактерій, збільшує ступінь перетравлюваності продуктів і як наслідок, гарантує швидшу відгодівлю тварин, зменшення кількості відходів, а також скорочує втрати при зберіганні та транспортування комбікормів.

За допомогою грануляторів також виробляють паливні гранули, які одержують шляхом переробки деревних відходів та відходів сільського господарства. Паливні гранули (пеллети) мають більшу енергетичну щільність, ніж дрова, меншу зольність після згоряння, зручніші в використання та зберігання.

Гранулюванню піддаються різноманітні матеріали. Однак слід знати, що для кожної сировини необхідно розробляти свою технологію виробництва, 3 яка відрізнятиметься в залежності від безлічі параметрів: складу, вологості, жирності, температури, способу зберігання

ПРИНЦИП РОБОТИ

Принцип роботи гранулятора полягає у видавлюванні роликами сировини через отвори (філь’єри) матриці. В основі процесу лежить стиск тонкоподрібненого матеріалу в зазорі між пресуючими валками і поверхнею матриці. Матеріал стискається доти, доки під дією тепла, вологи та тиску він не набуває термопластичних властивостей і продавлюється через філь’єри матриці. Видавлені гранули обламуються ножем і падають вниз на викидний диск. Далі через лоток викидаються з гранулятора з температурою 50-70 ˚С.

ОСНОВНІ ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ

Назва параметруОдин. виміруЗначення
1. Тип гранулятораЗ матрицею, що обертається
2. Тип приводаЕлектродвигун
3. Кількість обертів матриціоб/хв180-280
4. Продуктивністькг/год250-500
5. Встановлена потужністькВт15
Габаритні розміри: довжина ширина висота  мм мм мм  2140 1771 1919
7. Масакг410

Узагальнені вимоги до сировини

  • Оптимальна вологість становить близько 15 %
  • Фракція сировини повинна бути на 1 мм менше діаметру отворів в матриці

Гранулятор ОГМ-1,5М

Гранулятор ОГМ-1,5М  – модернізований (посилена конструкція вузлів, висока продуктивність), спеціально розроблений гранулятор для сфери біоенергетики, який добре зарекомендував себе багато років безвідмовної роботи. Прес-гранулятор призначений для виробництва пелет з різного виду сировини: деревні відходи, солома, торф, лушпиння зернових, лушпиння соняшнику, послід птахів та ін. Устаткування виробляє якісні та міцні пелети.

Продуктивність – 1-1,3 т/год  (залежно від вологості, фракції, щільності та виду сировини). 

Гранулятор Б6ДГВ-М

Гранулятор Б6ДГВ-М – удосконалена модель гранулятора Б6ДГВ з підвищеною продуктивністю та посиленими вузлами конструкції. Показники надійності та продуктивності стали ще кращими! Обладнання здатне гранулювати будь-яку сировину: деревні відходи, солому, торф, лушпиння зернових, лушпиння соняшника та ін.  
Гранулятор добре зарекомендував себе на ринку виробників біопалива. Машина виготовляє якісні та міцні пелети ,  в цьому Ви можете переконатися відвідавши один із наших заводів.

Продуктивність – 1,5-2,2 т/год  (залежить від вологості, фракції, щільності та виду сировини).

Лінія гранулювання

На сьогоднішній день ТОВ «ПМЗ Денасмаш» надає повний спектр послуг з організації та виготовлення комплексу з переробки біомаси, починаючи від розробки та закінчуючи виготовленням всього обладнання, що входить до складу лінії гранулювання, проведенням пуско-налагоджувальних робіт, навчанням персоналу, сервісним та післягарантійним обслуговуванням.

Продуктивність на лушпинні насіння, деревних відходах –  від 1 т/год ;
Продуктивність комбікормів –  від 1 т/год.

Запчастини, деталі до грануляторів ОГМ-1,5 та Б6ДГВ

Наявність спеціалістів та обладнання на нашому заводі дозволяє повністю зробити деталь від заготівлі до готової запчастини – у нас замкнутий цикл виробництва. При цьому ми контролюємо якість на кожному етапі виробництва та виготовляємо у стислі терміни.

Ми працюємо без посередників, що дозволяє зробити низьку ціну і при цьому виробляти продукцію високої якості: швидкохідний вал-шестерня (нижній вал), проміжний вал – шестерня (середній вал), шестерня середнього валу (проміжний вал), головний тихохідний вал (планшайба), хомути кріплення матриці, ролики, обичайки, шліцевий вал, плити (ромби), велика (тихохідна) шестерня, муфта, матриці для різних видів сировини.

ЗАЛИШТЕ ЗАЯВКУ

ОБИРАЙТЕ НАЙКРАЩЕ ТА БУДЬТЕ ВПЕВНЕНІ В РЕЗУЛЬТАТІ




    ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ ЗРУЧНИМ СПОСОБОМ

    ПОШТА

    sale@denasmash.com