ШИРОКИЙ СПЕКТР ПОСЛУГ

Центр точної обробки металу HAAS

Горизонтальний фрезерувальний-розточувальний обробний центр

Центр точної обробки

ЩО МИ ПРОПОНУЄМО

ТОВ ПМЗ «ДЕНАСМАШ» запровадило у виробництво нове сучасне технологічне обладнання – горизонтальний фрезерувальний-розточувальний обробний центр Haas ЄС-1600.

«У рамках реалізації програми з технічного переозброєння та розвитку підприємства ми розпочали модернізацію цеху обробки корпусних деталей. Першим етапом стало придбання коштом заводу обробного центру фірми Haas. Використання даного обладнання поряд з підвищенням продуктивності та точності обробки деталей дозволяє за рахунок вимірювальної системи на основі головки Renishaw на місці проконтролювати їх розміри. Другим етапом проведення модернізації цеху стала закупівля ріжучого інструменту обробки високоточних деталей».

Здійснюємо ЧПУ фрезерування на замовлення виробів із заданою точністю за Вашими кресленнями. Наше обладнання дозволяє обробляти більшість видів металів та їх сплавів: нержавіючу та вуглецеву сталь, чавун, алюміній, титан, мідь, бронзу тощо.

Технічні можливості обробного центру:
-обробка великогабаритних виробів вагою до 4500 кг;
-габарити виробів, що обробляються 1300*1200*800 мм.

Види виробів, що обробляються:
-корпусні деталі та вузли;
-Різні прес-форми, штампи;
-Деталі будь-якої складності в заданих габаритних розмірах.

Наш парк оснащений різноманітними верстатами: від універсальних фрезерних (для чорнових обдирних робіт, що не вимагають високої точності), до 4-х координатних обробних центрів виробництва США–HAAS–EC1600, з точністю обробки найскладніших компонентів ± 0,01 мм з однієї установки деталі.

Ми прагнемо забезпечити наших клієнтів якісними рішеннями, та надати послуги відповідно до їх специфікації та ТЗ на вищому рівні.

ЗАЛИШТЕ ЗАЯВКУ

ОБИРАЙТЕ НАЙКРАЩЕ ТА БУДЬТЕ ВПЕВНЕНІ В РЕЗУЛЬТАТІ




    ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ ЗРУЧНИМ СПОСОБОМ

    ПОШТА

    sale@denasmash.com