Прес брикетувальний для біопалива

15 Листопада 2019

Прес брикетувальний для біопалива

В умовах сучасного життя біопаливо виробляється безпосередньо за допомогою переробки відходів деревини, соломи, лушпиння різних злаків та насіння, а також інших природних компонентів. Частина паливного ринку, що залишилася, належить рідким видам пального, що виготовляються з масел тваринного і рослинного походження.

Рідкі види біопалива

Виробництво рідкого біодизеля передбачає використання спецобладнання, де здійснюється реакція взаємодії природних матеріалів з метиловим спиртом. Процедуру стимулює застосування лужних чи кислотних ферментів. Тривалість реакції становить кілька хвилин. Виробничий процес простий, проте потребує спецобладнання технологічного спрямування.

Методика створення паливних брикетів із твердої сировини

Біопаливо такого типу – це гранульована сировина, що широко використовується в електро- та теплоенергетиці для розігріву теплоносія, виробництва електрики. Виготовлення гранул потребує використання обладнання, призначеного для таких технічних процесів:

  • Приготування матеріалу з деревини для виробництва біопалива, що подрібнює елементи до розміру 25 мм;
  • Процес сушіння тирси до 10% вологості в сушильному устаткуванні барабанного або стрічкового типу;
  • Додаткове подрібнення приготовленого матеріалу за рахунок вібраційних млинів, стружкових верстатів;
  • Якщо сировина має оптимальну вологість і фракційний склад, процес дроблення і сушіння не використовується;
  • Допоміжне зволоження сировини, що підвищує щільність пресування;
  • Стиснення матеріалу з використанням брикетувального преса.

Вихідна сировина не повинна мати вологість більше 12%, містити більше 5% гнилі, а крупність частинок повинна бути менше 5 мм. Обладнання створює паливні брикети за рахунок підвищення температури сировини та склеювання частинок природним клеєм. Готова продукція охолоджується, фасується та запаковується. Вартість такого палива розраховується виходячи з типу матеріалу (тирса, лушпиння, солома), витрат на технологічні процеси та упаковку.

Прес брикетувальний ПБ-48

Обладнання створено для виробництва паливних брикетів з тирси, лушпиння соняшника та інших відходів рослин (зернових культур, соломи, бадилля квасолі і т. д.). Завдяки наявності природного легину у сировині, що зв’язують речовини у виробництві не використовуються. Прес брикетувальний ПБ-48 здійснює стиснення брикетів за допомогою строгого формоутворення в циліндричній направляючій з пресовим надходженням матеріалу. Тиск, що утворюється, забезпечує спікання сировини до твердої маси у формі безперервного рукава без включення сполучних елементів до складу. Пресування відбувається в умовах високої температури, тому брикети стають міцними, їхня поверхня оплавляється.

Прес брикетувальний ПБ-75

Основні фактори, що відрізняють прес брикетувальний ПБ-75 від моделі обладнання ПБ-48, включають:

  1. Граничне спрощення будови вузлів і деталей, що швидко зношуються;
  2. Доступність запчастин та комплектуючих;
  3. максимальну автоматизацію всіх технологічних процесів;
  4. Простоту та легкість у ремонті та обслуговуванні апарату;
  5. Максимальне скорочення числа деталей, що швидко зношуються.

Конструкція преса ПБ-75 дозволяє вільно підходити до ремонту та обслуговування агрегату. Крім того, всі запчастини та комплектуючі до обох моделей обладнання постійно наявні.

ЗАЛИШТЕ ЗАЯВКУ

ОБИРАЙТЕ НАЙКРАЩЕ ТА БУДЬТЕ ВПЕВНЕНІ В РЕЗУЛЬТАТІ




    ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ ЗРУЧНИМ СПОСОБОМ

    ПОШТА

    sale@denasmash.com