Обладнання для біопалива

18 Грудня 2019

Обладнання для біопалива

Обладнання для біопалива Апарати для пресування отримали особливу спроможність на підприємствах, діяльність яких супроводжується скоплюванням більших обсягів мусора. Крім того, переробка вторинного сировини заняла свою нішу прибуткового бізнесу, рентабельність якого збільшується при експлуатації якісного та надійного обладнання.

Прес брикетувальний: переваги

Сучасні системи пресування мають переваги такого роду:

  • Можливість скорочення обсягів вторинної сировини до кількох разів, що скорочує періодичність її вивезення з території;
  • Ручне сортування відходів дозволяє здавати сировину за добрі гроші;
  • Утримання складських приміщень у чистоті, і навіть скорочення витрат розміщення відходів діяльності.

Важливим плюсом обладнання також є створення пожежобезпечних паливних брикетів.

Для чого потрібно купити прес брикетувальний ПБ-48?

Перед покупкою обладнання потрібно визначитися, навіщо потрібний агрегат. Головна мета: є певний обсяг відходів і необхідно їх утилізувати, а саме добре на цьому заробити. У європейських країнах прес брикетувальний випускається з продуктивністю до 50 кг на годину. Період окупності такого пристрою становить близько 7-10 років. Незважаючи на це обладнання, широко затребуване в Європі, але не в Україні. Зумовлено це тим, що в країнах ЄС досить жорсткі вимоги щодо переробки відходів, до того ж ці вимоги підтримуються накладенням високих штрафів за їх порушення. Тому малому німецькому підприємству з відходами до 300 кг за зміну економічніше встановити невеликий брикетувальний прес, який має продуктивність 30 кг за годину, ніж оплачувати велику суму за вивезення відходів на утилізацію. Така ситуація в Україні абсолютно інша. Найчастіше дешевше відвезти відходи на звалище, ніж купити прес-брикетувальний ПБ-48, вартість якого зможе окупитися у віддаленій перспективі.

Матеріал для паливних брикетів

Прес-брикетувальний ПБ-75 створений на базі раціональних технологій пресування, що забезпечує мінімальні витрати електроенергії під час його роботи. Крім того, пристрій здатний виробляти брикети з наступних видів сировини:

  1. Опилки;
  2. Ріпакова солома;
  3. Сіно;
  4. Злакова солома;
  5. Лузіння насіння соняшника;
  6. Гречане лушпиння і т.д.

Оскільки опалювальний період у нашій країні може тривати близько 5 місяців, а також регулярно спостерігається зростання цін на газ, рано чи пізно брикети отримають масову затребуваність.

ЗАЛИШТЕ ЗАЯВКУ

ОБИРАЙТЕ НАЙКРАЩЕ ТА БУДЬТЕ ВПЕВНЕНІ В РЕЗУЛЬТАТІ




    ЗВ’ЯЖІТЬСЯ З НАМИ ЗРУЧНИМ СПОСОБОМ

    ПОШТА

    sale@denasmash.com